Flytting
Vi gjør det enkelt for deg


Vi tilbyr flytting fra A til Å i store deler av Norge for private og bedrifter. Med kompetente og dyktige medarbeidere sørger vi for at dine eiendeler blir fraktet på en trygg og sikker måte fra start til slutt.

Vi hjelper deg gjennom hele flytteprosessen. Du bestemmer selv i hvilken grad du bidrar. 

Vi har mange års erfaring og kompetanse og bidrar mer enn gjerne til å gjøre flytteopplevelsen til noe positivt. 

Vi kommer gjerne på uforpliktende og gratis befaring hos dere, hvor vi sammen finner ut av deres behov.

Pakking

Pakking er en stor del av flyttingen som ofte tar lengre tid enn man har beregnet. Pakker man ikke riktig så kan ting gå i stykker under transport.

Vi kan hjelpe dere med og pakke ned deres eiendeler på en forsvarlig måte.

Vi kan levere alt av utstyr til pakking om dere ønsker det, til en fornuftig pris. Vi kan også være behjelpelig med utpakking i deres nye hjem. 

Utvask

Vi tilbyr flyttevask for private og firma.

Skal du flytte? Det er viktig å levere din bolig i perfekt stand ved overtakelse. Vi har utført mange oppdrag innenfor flyttevask og sørger for et perfekt resultat til overtakelse. La oss ta oss av flyttevasken så du kan slappe av og konsentrere deg om andre ting.

Renhold er viktig for både innemiljøet og trivsel. Enten du sitter på kontoret, hjemme i sofaen eller skal overlevere din bolig i topp stand, er godt renhold en viktig faktor. Fornøyde kunder er vår beste referanse og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.